Ledverlichting in de leuning

Deze week feestelijk geopend en wij hebben de bijna 600 meter ledverlichting in de leuning kunnen maken. De leuningverlichting is geintegreerd in de brug. Op maat gemaakt en op basis van onze standaard lichtlijn.

MeanderBrug Venlo N295

De ledverlichting in de brugleuning bestaat uit oranje en groen ledstrips. Aan de buitenzijde is een groene kleur geplaatst die de houten pijlers aanlicht en het fietspad is verlicht met oranje led. De hele technische uitwerking van de ledverlichting maar ook de anti diefstal aspecten zijn door Led-e-Lux ontwikkeld samen met BAM.

De productie hebben we zoals altijd in Helmond gedaan. Speciaal voor dit project is onze potting machine aangezet. 120Kg PU hars is vermengd en in een speciaal ontwikkeld profiel gegoten. De lichtlijnen zijn gemaakt in lengtes van bijna 2meter. Hiermee houden we de uitzetting onder controle en is de leuning ook eenvoudig in onderhoud en service.

DeĀ  brug in het nieuws:

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20190117_00088616/fietsbrug-over-greenportlane-moet-einde-maken-aan-onveilige-verkeerssituaties