Kweekverlichting

Op het gebied van groeilampen, insecten en kweekverlichting zijn wij Led-e-Lux een  toonaangevende partij.
Samen met grote spelers in de horticultuur ontwikkelen wij led groeiverlichting. Naast planten focussen we ook op insecten en dieren. Bedrijven gebruiken armaturen die, samen met ons, zijn ontwikkeld voor de kweek van zwarte soldaat vliegen. Voor andere onderzoekers op insecten gebied werken we samen aan nieuwe technieken om de efficiëntie van die bedrijven te verbeteren. Bijvoorbeeld onderzoeken we de invloed van licht is op het welzijn van Koi karpers.

Toepassing Kweekverlichting

Groeiverlichting kent een breed toepassingsgebied in de tuinbouw. Kweek verlichting kent zijn toepassing in alles wat met het opkweken van dieren te maken heeft. Bij sommige diersoorten zijn de effecten van licht cruciaal in de hun welzijn en dat is terug te herleiden in een verbeterde opbrengst of een beter product.
Met onze kennis van horti led technologie en uw vakkennis, kunnen we armaturen maken voor sectoren zoals de  city farming, bloementeelt, groente en fruitteelt.

Onze focus is de ontwikkeling en productie van uw armatuur. Dit is alleen voor u en wordt niet aan derden geleverd of gedeeld. Geheimhoudingsverklaringen zijn uiteraard geen probleem!

innovatie

We ontwikkelen het lichtplan samen met de klant. Deze samenwerking is van essentieel belang om de opdracht te laten slagen.
Wij zorgen voor de transitie naar led verlichting in uw kweekruimte.
Onze innovatieve armaturen produceren we in onze eigen werkplaats van alleen de allerbeste materialen. De leds die wij verwerken zijn afkomstig van producenten als Osram, een innovator op het gebied van led.

Doordat we de behuizingen ook zelf ontwikkelen, kunnen we daar ook innoveren. Dit doen we door het product te integreren in uw productieomgeving. Als voorbeeld hebben we een led driver met MODBUS ontwikkeld.

Optimalisatie

Door gebruik te maken van goed ontwikkelde led kweekverlichting ontstaat er een optimalisatie van de kweek in het bedrijf.
We maken gebruik van de allernieuwste leds, daarmee realiseren we een forse in energiebesparing. Deze leds hebben een langere levensduur en zorgen ervoor dat het omstandigheden in de kassen of kweekruimte optimaal worden. Slimme instellingen zorgen voor een nog betere verhouding tussen investering en gebruikskosten.
Het doel is om een efficiëntere productie te krijgen en een goede ROI voor uw bedrijf.

kweekverlichting kruiden planten
kweek verlichting voor planten
insecten verlichting, kweekverlichting