Retourneren van producten

– Wanneer kan ik producten retourneren?

U heeft wettelijk 14 dagen bedenktijd. Deze 14 dagen gaan in op de dag dat u de producten in ontvangst hebt genomen. U dient zo snel mogelijk maar niet later dan 14 dagen na ontvangst de producten te retourneren. Dit is kosteloos mits de producten in originele verpakking wordt retourneert en geen installatie en gebruik sporen heeft.

– Hoe kunt u producten retourneren?

Mocht u om wat voor reden dan ook, ontevreden zijn over onze geleverde producten, dan vragen wij u om ons retour formulier in te vullen en dit te versturen naar: info@ledelux.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

– Waneer ontvang ik mijn geld terug als ik iets retourneer?
Het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de

terugzending of herroeping door templatemonsters.nl terugbetaald worden.

– Wat is het herroepings recht?

Het herroepingsrecht (ook wel retourrecht) is een wettelijk vastgestelde bedenktijd, waarbij u, als consument, 14 dagen de tijd hebt om een artikel te bekijken en zonder opgaaf van reden terug te sturen.

– Hoe maak ik gebruik van het herroepingrecht?

U kunt tot 14 dagen na bezorging van uw bestelling, zonder opgave van redenen, in tekstuele vorm (post of per e-mail) of door terugzending van het artikel gebruik maken van uw herroepingsrecht. Hiervoor kunt u eenvoudig gebruik maken van het herroepingsformulier. Overigens is het gebruik van het herroepingsformulier niet verplicht. Indien u vervolgens een artikel retourneert, zorgt u ervoor dat u het artikel in de -voor zover redelijkerwijs mogelijk- originele staat en verpakking naar ons terugstuurt.

schriftelijk
Led-e-Lux supply BV. – t.a.v. Retourafhandeling Houtsestraat 33
5706LR Helmond
Nederland