Retourneren van producten

– Wanneer kan ik producten retourneren?

U heeft wettelijk 14 dagen bedenktijd. Deze 14 dagen gaan in op de dag dat u de producten in ontvangst hebt genomen. U dient zo snel mogelijk maar niet later dan 14 dagen na ontvangst de producten te retourneren. Wij brengen geen kosten in rekening voor het verwerken van de terug gestuurde opdracht en het maken van de credit nota mits de producten in originele verpakking worden retourneert en er geen installatie en gebruik sporenzijn. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

– Hoe kunt u producten retourneren?

Mocht u om wat voor reden dan ook, ontevreden zijn over onze geleverde producten, dan vragen wij u om ons per email te informeren: info@ledelux.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

– Wanneer ontvang ik mijn geld terug als ik iets retourneer?
Het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending door Led-e-Lux supply BV terugbetaald worden.

– Wat is het herroepings recht?

Het herroepingsrecht (ook wel retourrecht) is een wettelijk vastgestelde bedenktijd, waarbij u, als consument, 14 dagen de tijd hebt om een artikel te bekijken en zonder opgaaf van reden terug te sturen.

– Hoe maak ik gebruik van het herroepingrecht?

U kunt tot 14 dagen na bezorging van uw bestelling, zonder opgave van redenen, in tekstuele vorm (post of per e-mail) of door terugzending van het artikel gebruik maken van uw herroepingsrecht. Hiervoor kunt u eenvoudig een email sturen en hierin kenbaar maken dat u gebruik wil maken van het herroepingsrecht.  Indien u vervolgens een artikel retourneert, zorgt u ervoor dat u het artikel in de originele staat en verpakking naar ons terugstuurt.

schriftelijk

Led-e-Lux supply BV

t.a.v. Retourafhandeling
Houtsestraat 33
5706LR  Helmond
Nederland