Defensie floodlight

Het floodlight programma is uitgebreid met onze defensie floodlight. Uiteraard heeft de defensie floodlight ook de bestaande eigenschappen als zeewaterbestendig en IP67. Het bijzondere aan deze floodlight is dat deze speciaal ontwikkeld is voor militaire doeleinden. Het licht is omschakelbaar van rood naar wit en is leverbaar in 24Vdc en 230Vac.

De Floodlight is een robuuste schijnwerper, is onderhoudsvriendelijk en bestand tegen alle weersinvloeden. Door de energiezuinige Led technologie is dit armatuur uitermate geschikt voor langdurig gebruik. De Floodlight is gemaakt van geanodiseerd aluminium of afgewerkt met een hoogwaardige structuur coating.

Deze verlichting met militaire eigenschappen wordt in Nederland geproduceerd en heeft als voordeel dat deze eenvoudig aan te passen is. Zo kunt u denken in oppervlakte behandelingen als coating of anodiseren, aanpassen van beugels en steunen af fabriek en mogelijk ook de lichtopbrengsten.
Of u nou een klein of groot oppervlakte wil verlichten, voor beveiliging, werk of dekverlichting, Led-e-Lux kan u helpen met de juiste verlichting. Onze floodlight is in verschillende sterkte te verkrijgen en is dus voor bijna alle omgevingen toepasbaar.
Onze floodlight voor defensie is vocht bestendig en is geschikt voor alle plekken waar corrosie een probleem is. Wij garanderen kwaliteit en werken aan de hand van uw wensen.

Tip: neem contact met ons op voor een ingebouwde schemerschakelaar.

Specificaties floodlight

Speciale aandacht is gegeven aan de robuustheid van de bevestiging, de corrosie bestendigheid en de waterdichtheid. Het armatuur weegt minder dan 6 KG. De afwerking is met RVS316ti en de bouten en moeren van A4 kwaliteit. Dit betekent dat het armatuur corrosiebestendig is en bestand is tegen agressieve omgevingen zoals industrieatmosfeer, zeeklimaat en chemicaliën. Daarnaast is het armatuur voorzien van speciaal dik glas.

Voor de floodlight hebben we zoutwater bestendige armaturen ontwikkeld. De armaturen hebben een 1000 uur zoutsproeitest ondergaan, met uitzonderlijk goed resultaat. We gebruiken geëxtrudeerd aluminium, daarin zit minder silicium en is daarmee beter bestand tegen corrosie. Daarnaast wordt het armatuur  geanodiseerd. Dit is het aanbrengen van een oxidelaag. Door deze oxidelaag ontstaat een slijtvaste en harde laag die het aluminium beschermt. Dit maakt het product duurzaam. Daarnaast wordt het aluminium voorzien van een speciale coating waar we trots op zijn.