Led insecten verlichting

Samen met grote spelers in in de insecten industrie zoals Protix en Insectocycle ontwikkelen en produceren we insecten verlichting op maat. We werken samen met de opdrachtgever. Deze heeft de kennis in huis heeft om de insecten zo gezond mogelijk op te kweken.

Waarom insecten?

Larven, vliegen en insecten gaan een steeds belangrijkere rol spelen in onze maatschappij. Het is namelijk een duurzame en milieu vriendelijke manier van landbouw. In verschillende landen gebuiken mensen insecten als vleesvervanger. In Nederland komt dit nog niet veel voor.  We gebruiken het vooral als voedingsbron voor vee, vissen of voor proteïne en vetten.
Bij eerdere projecten zorgde onze insecten led kweekverlichting er voor dat de voortplanting van vliegen flink verbeterde. Deze insecten zijn bijvoorbeeld de zwarte soldatenvlieg.

Toepassing

Insecten verlichting wordt heel breed ingezet. Van research tot aan productie. Elke toepassing heeft zijn eigen specifieke eisen. Research armaturen testen verschillende leds op verschillende sterktes en lichtkleuren. Zogenaamde research armaturen zijn geavanceerde producten. Hiermee boeken de testen snel resultaten. Daaruit volgen weer optimale insecten groei recepten.

Voor productie is vooral de eenvoud en een robuust product belangrijk. Het armatuur moet snel gemonteerd kunnen worden en de kostprijs praktisch uitgeknepen. Door slim te ontwikkelen en doordat Led-e-Lux alle facetten beheert, kan ook dit proces in enkele weken/ maanden worden opgeleverd.

Innovatie

Het licht plan wordt samen met de klant ontwikkeld. Deze samenwerking is van essentieel belang om de opdracht te laten slagen.

Wij zorgen voor de transitie van uw eisen naar led verlichting  Of dit nu op armatuur gebied of licht gebied is, wij zorgen voor passende oplossingen. Specifiek voor u op maat gemaakt. De eisen die uit uw ontwikkeling voortkomen worden direct omgezet in een tastbaar armatuur.

Onze innovatieve armaturen worden in onze eigen werkplaats geproduceerd van alleen de allerbeste materialen. De leds die wij verwerken zijn afkomstig van gerenommeerde producenten die ook later volgens specificatie kunnen leveren.

Optimalisatie

Doordat we exact maken wat uw ontwikkeling voorschrijft, hoeft u geen compromis te sluiten met bestaande oplossingen. Het product wat we aan u leveren is specifiek voor u gemaakt.  Dit product is dus geoptimaliseerd voor uw gebruik.

Neemt u contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij helpen u met de opzet van een doordacht traject en optimaliseren uw productie en resources door exact de juiste insecten verlichting te leveren.