kerk verlichting speciaal op maat

Om een kerk op een goede manier aan te lichten moet er rekening gehouden worden met verschillende zaken. Hier weten wij alles van. Door de jaren heen hebben wij verschillende kerk verlichting geplaatst. Door de verschillende stijlen van deze gebouwen, zal geen een project hetzelfde zijn.
Wij passen ons advies aan op jouw wensen. Kerk verlichting voor de ingang van de kerk, de torens, de klokken of zelfs de wijzers. Heb je een speciale wens, wij denken graag met je mee.

Aanlichten

Onze floodlights hebben een groot bereik. Hiermee kunnen kerktorens volledig verlicht worden. Deze floodlights zijn waterdicht, weersbestendig en corrosie bestendig. Ze zijn verkrijgbaar als 100W, 140W en 200W. Naast de floodlights zijn onze blok leds al meerdere malen gebruikt voor het aanlichten van kerken en monumentale panden.  Wij kunnen grote oppervlaktes verlichten maar daarnaast ook de details van een kerk. Dit zorgt ervoor dat de mooie hoekjes en vormen beter tot hun recht komen.

Reviseren

Naast het ontwerpen en produceren van led armaturen zijn wij ook bezig met het reviseren van led verlichting. Het is mogelijk om het huidige armaturen door ons te laten verbeteren of onderhouden. Versleten kabels, vocht in het armatuur of defecte leds, wij helpen je met het oplossen van deze problemen.

kerk verlichting op maat