LED Panelen op maat

Steeds meer klanten vragen of we LED panelen op maat kunnen leveren. Daar zijn we u dus graag mee van dienst. Ook upgraden we armaturen met oude leds naar betere en actuele leds. We maken uw armaturen daarmee moderner. Daarnaast repareren we design led armaturen.

Led panelen zijn door Led-e-Lux zelf ontwikkeld. We produceren voornamelijk afwijkende maten, omdat we een goede partner hebben die de standaard maten levert. Het zijn dus echt led panelen op maat, voorzien van kwalitatieve leds en voornamelijk Nederlandse materialen. We kunnen ze ook dimbaar leveren, zelfs met DALI of KNX.

Onze LED panelen op maat zijn overal toe te passen, zowel in nieuw en bestaande bouw, binnen of buiten alles is mogelijk. Wij ontwikkelen en produceren al onze producten zelf en in eigen beheer. Voor een lichtplan op maat voor uw receptie, wachtkamer of behandelkamer bent u bij ons aan het goede adres.

Industriƫle High Bay

High bay armaturen maken we op basis van onze floodlight. Ze zijn uitgerust met beugel en worden naar wens geleverd met de juiste connector zoals Wieland. De armaturen kunnen hierdoor zeer eenvoudig en snel gemonteerd worden. We hebben Dialux files voorhanden en maken graag een berekening op maat voor u.

Led lijn

We hebben ruim twee kilometer aluminium ledprofielen op voorraad. Led-e-Lux trekt de profielen uit eigen matrijzen. Hierdoor leveren we altijd eenzelfde kwaliteit en dezelfde pasvorm. De led strips zijn van Nederlandse makelij. Ze zijn leverbaar in 24W/m, 13W/m en 8W/m. We leveren echt warm wit met uitzonderlijk goede licht kwaliteit (tot CRI+90) in de kleuren: 2700K, 3000K en 4000

Standaard ledpanelen

Voor de standaard maten 60×60 en 120×30 gebruiken we enkel en alleen de ledpanelen van Philips/ Signify. We hebben goede afspraken met deze fabrikant. We kunnen u dan ook prima van dienst zijn met de standaard ledpanelen. Kijk bij Signify voor de actuele stand: Signify website

Detail

Variatie in panelen en afmetingen. Op maat!

LED Panelen op maat
LED Panelen op maat
licht paneel, LED Panelen op maat