Horti Optimal Concept

Horti Optimal Concept (HOC) is een product van ASBO BV. In dit bedrijf is de specifieke led kennis en de agrarische slagkracht verenigt door de samenwerking van Led-e-Lux Supply BV en Van Asten group.

Met HOC wordt het energieverbruik in de indoor farm drastisch naar beneden gebracht. Dit doen wij door middel van onze verlichtingsarmaturen en ons kliksysteem met waterkoeling. De waterkoeling zorgt ervoor dat de temperatuur in de indoor farm constanter blijft waardoor we met minder energie de lucht kunnen ontvochtigen. Optimale omstandigheden in de indoor farm met behulp van een energie zuiniger systeem, dat is waar HOC voor staat.

Onze armaturen

Horti optimal Concept bestaat niet alleen uit armatuur met gekoeld kliksysteem maar daarbij ook een geheel op maat ingesteld Modbus systeem. Hiermee kan iedere lamp individueel bediend en uitgelezen worden. Daarnaast zorgt ons concept ervoor dat de LBK (lucht behandelings kast) meer vocht uit de lucht kan halen met minder energie.
HOC is een duurzaam systeem die er voor zorgt dat het klimaat en licht in de indoor farm eenvoudiger en optimaal te regelen is.
Een samenwerking van systemen die er voor zorgt dat uw planten optimale omstandigheden hebben en u daarbij ook kosten bespaart.

Voordelen klikprofiel

– Snelle installatie en vervangen van lampen (kliksysteem).
– Onderhoud aan lampen zonder water af te sluiten.
– Minimale kans op lekkages, door snapfit lucht dichte koppelingen.
– 50% gewichtsbesparing in de verlichting.
– Temperatuur in ruimte beter regelbaar en constanter.
– Geen condensvorming op waterkoeling.

Voor meer informatie bekijk de website van HOC of neem contact op met ons.