LED Tuinverlichting

Led-e-Lux heeft de ontwikkeling en productie in eigen hand. Wij zijn fabrikant en we produceren in Helmond. Alle LED tuinverlichting producten worden in Helmond geproduceerd.

Wilt u het armatuur in een andere kleur dan onze standaard? Ook een andere kleur is voor ons geen probleem. Standaard hebben onze armaturen 2m kabel. Het is een kleine moeite om daar wat extra meters aan te maken.  Dat kan… productie in Helmond! Onze service is uitmuntend. Schroom niet om contact op te nemen!

DALI of Domotica

Steeds meer gebouwen of dat nu huizen of bedrijfspanden zijn, maken gebruik van domotica. Met domotica is het mogelijk om op afstand te meten en te sturen van verlichting en andere installaties in huis. Tuinverlichting met domotica kunnen we bij de meeste producten leveren. Tuinspots op domotica is het meest gevraagd, hiermee is het mogelijk om de verlichting te programmeren gedurende de donkere uren. Tuinplaatjes met domotica zijn uiteraard ook leverbaar. Neemt u daarom contact op met deze vraag. De tuinspots met DALI aansluiting moeten worden voorzien van een communicatie kabel, omdat het armatuur moet worden aangestuurd. Draadloze communicatie is in tuinen vaak een probleem vanwege de ontvangst, dat is de reden dat we kiezen voor communicatie over kabels.

Keuze 24 Volt of 230 Volt LED Tuinverlichting

Onze armaturen zijn alle op 230 Volt aan te sluiten, tevens hebben we een 24 Volt systeem. Dit is laagspanning , dus veilig en u kunt het zelf eenvoudig aansluiten.  Hiervoor hebben we een eenvoudige waterdichte gel connector. Hij sluit net zo makkelijk aan als met een kroonsteentje maar dan met een waterdichte behuizing. Bekijk de instructie video.

LED Tuinverlichting Buitenlamp

Onze Armaturen

Arc

Arc LED Tuinverlichting

Matchstick

Matchstick LED Tuinverlichting

Matchstick II

matchstick II LED Tuinverlichting

Lanelight

Lanelight LED Tuinverlichting

Bolder Nail

Bolder Nail LED Tuinverlichting

Twins

Twins LED Tuinpaal

Saber

Saber LED Tuinverlichting

L-Wall

L-Wall LED Tuinverlichting

T-Wall

T-Wall LED Tuinverlichting

Sonet

Sonet LED Tuinverlichting

Cadre Mini

Cadre Mini LED Tuinverlichting

Braid

Braid LED Design Tuinverlichting

Blockspot

Block Spot LED Tuinverlichting

Blockled

Blockled LED Tuinverlichting

Infernos

Infernos LED Tuinverlichting

Minispot

Mini spot LED Tuinverlichting

Minispot Inbouw

Mini Spot Inbouw LED Tuinverlichting

Nanospot

Nano Spot LED Tuinverlichting

Spy

Spy LED Tuinverlichting

Vincent Mini

Vincent Mini LED

Vincent

Vincent LED Tuinverlichting

Floodlight Mini

Floodlight mini LED Tuinverlichting

Floodlight

Floodlight LED Tuinverlichting