Led Groeilampen

Op het gebied van groeilampen hebben we ruime ervaring. Sinds 2013 ontwikkelen we voor derden verlichting op maat. Ondertussen kennen we de ins en outs van deze verlichting. Voor lange tijd hebben we besloten om geen eigen armaturen te produceren. Onze kracht is een maatwerk oplossing samen met de klant. Ondertussen zijn er nieuwe innovaties waardoor besloten is om eigen producten te lanceren. Hier hebben we de afgelopen jaren aan gewerkt en deze zijn doorontwikkeld. Details over deze horti innovatie vindt u op hortioptimalconcept.com

Toepassing

Omdat ieder bedrijf een eigen werkwijze heeft en uiteraard een andere vorm van produceren, vinden wij dat maatwerk de oplossing is. De aantallen van de klanten zijn groot genoeg om een product op maat te leveren. Dat kan de verhouding tussen de verschillende kleuren zijn, de aansturing van de dimming, de vorm en functie van een armatuur. Of andere zaken die naar voren komen in het gesprek tussen klant en onze ontwikkeling.

Innovatie

Het optimale licht recept wordt samen met de klant ontwikkeld, deze samenwerking is van essentieel belang om de opdracht te laten slagen. Regelmatig innoveren we door net even een slimme oplossing te bedenken. Bijvoorbeeld in de koeling. We hebben een systeem ontwikkeld wat ervoor zorgt dat de koeling in takt blijft bij het onderhoud aan armaturen. Hierbij houden we altijd rekening met de potentiƫle algen of schimmel groei, condens lagen of andere narigheid die niet gewenst is in de productieruimte.

Optimalisatie

In de horti industrie zijn verschillende specialisaties. Uiteraard is voor weefsel kweek ander licht nodig dan voor de productie van bijvoorbeeld sla. Een research locatie wil juist armaturen die volledig instelbaar zijn. Daar is de flexibiliteit in instellingen belangrijker dan de stuks prijs van de armaturen.

Vaak horen we dat armaturen door fabrikanten niet meer leverbaar zijn. Dat is extreem vervelend omdat uw productieproces op juist deze armaturen is afgesteld. Dat komt bij ons nauwelijks voor. Wij streven ernaar om zo min mogelijk veranderingen te doen die voor de klant impact kunnen hebben.

Door deze optimalisatie zal een hogere productie en dus extra omzet gerealiseerd gaan worden.

Horti Optimal Concept

indoor farm

indoor farm