U wilt LED maatwerk of een product dat niet te koop is?

Dan zit u bij ons goed! Wij ontwikkelen en produceren LED maatwerk in Helmond! Neem contact met ons op en wellicht kunnen we u helpen. We kunnen u verder helpen met het ontwerp, gesteund door 3D tekeningen en natuurlijk onze expertise op waterdichtheid en LED techniek.

U bent zelf fabrikant? En u wilt LED maatwerk in uw product?

Geen standaard lamp die u past, maar een op maat gemaakte lamp voor uw product.   We leveren producten die precies in uw toepassing horen. Zo kan deze vaak kosten gunstig gemaakt worden omdat de armaturen direct in de juiste kleur komen en direct in de juiste specificatie.

Vaak hebben onze klanten standaard armaturen die ze ombouwen, wij kunnen hier vaak een kosten besparing leveren omdat de producten direct op maat zijn en dus geen extra kosten opleveren. Led op maat of ledlampen ontwikkelen voor u, omdat het standaard niet leverbaar of vindbaar is.

Ledverlichting ombouwen

Ook bouwen we conventionele verlichting om, of reviseren we bestaande ledverlichting. Wij snappen de techniek en kunnen ledverlichting repareren. Speciale lantaarns ombouwen naar led is een voorbeeld. Wij monteren niet een standaard lamp maar doen dat geavanceerder, waardoor een luxe uitstraling behouden blijft.

Neem contact op, wij komen naar uw onderneming of u komt naar ons bedrijf, om in een technische omgeving van gedachten te wisselen over hetgeen Led-e-Lux voor u kan doen.

Wij leveren armaturen voor:

en dat alles zonder standaard product en nog veel meer……

LED Maatwerk, voor ieder verlichtings project
balie verlichting op maat
LED maatwerk trap verlichting