Tandarts verlichting is essentieel, mensen met precisiewerk hebben uitstekende werkverlichting nodig om optimaal te kunnen presteren.
Wij Led-e-Lux zijn gespecialiseerd op het gebied van werkplekverlichting in werkruimte of behandelkamer. Wij ontwikkelen en produceren uw tandarts verlichting op maat.

Wat is goede tandarts verlichting

Voor een optimale tandarts verlichting moet men rekening houden met een aantal zaken in de behandelkamer. De hoeveelheid licht, lichtbron en lichtverdeling zijn van groot belang.

Lux waarde geeft aan hoeveel licht er op een bepaalde oppervlakte terechtkomt. Volgens de Europese regels is de norm voor zeer inspannende visuele werkzaamheden 2000 LUX.

Toepassing Tandarts verlichting

Led panelen of een wolken plafond boven uw werkplek, maatwerk is onze kracht.

Wij hebben altijd een oplossing voor uw lichtbehoefte. Onze producten zijn custom made en dus voor iedere toepassing geschikt.  Naast de medische sector is onze led verlichting ook uitstekend toe te passen in bijvoorbeeld de cosmetische industrie of uiterlijke verzorging zoals bij een kapsalon of schoonheidsspecialist.

Ledpanelen

Steeds meer klanten vragen of we LED panelen op maat kunnen leveren. Daar zijn we u graag mee van dienst. Ook upgraden we armaturen met oude leds naar betere en actuele leds. We maken uw armaturen daarmee moderner. Daarnaast repareren we design led armaturen.

Led panelen zijn door Led-e-Lux zelf ontwikkeld. We produceren voornamelijk afwijkende maten. Het zijn dus echt led panelen op maat, voorzien van kwalitatieve leds en voornamelijk Nederlandse materialen. We kunnen ze ook dimbaar leveren, zelfs met DALI of KNX.

Fotopanelen

Foto led panelen de zogenaamde “sky panel” is absoluut een toegevoegde waarde aan uw tandarstpraktijd of behandelkamer. Deze panelen zorgen voor positieve afleiding voor uw patiënt tijdens vervelende of stressvolle behandelingen

Fotopanelen

Foto led panelen de zogenaamde “sky panel” is absoluut een toegevoegde waarde aan uw tandarstpraktijd of behandelkamer. Deze panelen zorgen voor positieve afleiding voor uw patiënt tijdens vervelende of stressvolle behandelingen

Bestaande armaturen ombouwen

Ombouwen van bestaande armaturen naar led is onze specialiteit. Led-e-Lux heeft in de loop der jaren zoveel kennis van leds en behuizingen dat we led transities snel en op een professionele manier kunnen ontwikkelen en uitvoeren.

Om met grote precisie op een ontspannen manier te kunnen werken, is de juiste verlichting van groot belang. Het verhoogt de productiviteit en draagt bij aan een gezonde werkomgeving.

praktijkverlichting tandarts verlichting
tandarts verlichting LED maatwerk
foto paneel voor praktijkverlichting