Maritieme LED Verlichting

1000 uur zout sproei test

Voor de maritieme LED verlichting die op zee gebruikt worden hebben we zoutwater bestendige armaturen ontwikkeld. De armaturen hebben een 1000 uur zoutsproeitest ondergaan, met uitzonderlijk goed resultaat. We gebruiken een geëxtrudeerde aluminium daarin zit minder silicium en is daarmee beter bestand tegen corrosie. Daarnaast wordt het armatuur op een bepaalde manier geanodiseerd en voorzien van een speciale coating waar we trots op zijn.

Het armatuur wordt geleverd als 100W, en 140W. Een nieuwe versie van 200W is in ontwikkeling. De leds zijn van philips lumileds en we gebruiken dan ook aansluitend de drivers van Philips. Deze drivers hebben een overspanningsbeveiliging en zijn ontworpen voor industriële outdoor toepassingen.

Robuuste Maritieme LED Verlichting

Speciale aandacht is gegeven aan de robuustheid van de bevestiging, de corrosie bestendigheid en de waterdichtheid.
Ondertussen worden deze armaturen van de maritieme verlichting al sinds 2013 zonder problemen gebruikt op zeewaardige schepen van Van Oort! Het armatuur weegt minder dan 6 KG. De afwerking is met RVS316ti, de bouten en moeren van A4 kwaliteit en het armatuur is voorzien van speciaal dik glas. De driver zit opgesloten in een aluminium buis. Uiteraard met de laatste LED techniek en geproduceerd in Helmond.

 

verschillende toepassingen:

Dekverlichting, windmolens maar ook in havens.
Overal waar veel zout in de lucht zit en corrosie een probleem is, kunnen deze armaturen worden gebruikt.