1000 uur zout sproei test

Voor de maritieme LED verlichting die op zee gebruikt worden hebben we zoutwater bestendige armaturen ontwikkeld. De armaturen hebben een 1000 uur zoutsproeitest ondergaan, met uitzonderlijk goed resultaat. We gebruiken geëxtrudeerd aluminium, daarin zit minder silicium en is daarmee beter bestand tegen corrosie. Daarnaast wordt het armatuur  geanodiseerd. Dit is het aanbrengen van een oxidelaag. Door deze oxidelaag ontstaat een slijtvaste en harde laag die het aluminium beschermt. Dit maakt het product duurzaam. Daarnaast wordt het aluminium voorzien van een speciale coating waar we trots op zijn.

Het armatuur wordt geleverd als 100W, 140W en 200W. De leds zijn van Lumileds en we gebruiken de drivers van Philips. Deze drivers hebben een overspanningsbeveiliging en zijn ontworpen voor industriële outdoor toepassingen.

Robuuste Maritieme LED Verlichting

Speciale aandacht is gegeven aan de robuustheid van de bevestiging, de corrosie bestendigheid en de waterdichtheid. Ondertussen worden deze armaturen van de maritieme verlichting al sinds 2013 zonder problemen gebruikt op zeewaardige schepen van Van Oort! Het armatuur weegt minder dan 6 KG. De afwerking is met RVS316ti en de bouten en moeren van A4 kwaliteit. Dit betekend dat het armatuur corrosiebestendig is en bestand is tegen agressieve omgevingen zoals industrieatmosfeer, zeeklimaat en chemicaliën. Daarnaast is het armatuur is voorzien van speciaal dik glas.

De driver zit opgesloten in een aluminium buis. Uiteraard met de laatste LED techniek en geproduceerd in Helmond.

verschillende toepassingen:
Dekverlichting, windmolens maar ook in havens.
Overal waar veel zout in de lucht zit en corrosie een probleem is, kunnen deze armaturen worden gebruikt.

Schijnwerper, Maritieme LED Verlichting
Maritieme LED Verlichting, Scheepvaartverlichting