In de scheepvaart is verlichting een belangrijk onderdeel. Of het nu voor de juiste werkverlichting is of het verlichten van een groot dek van een jacht. Wij kunnen samen met u bepalen welke led scheepvaartverlichting voor u het meest geschikt is. Deze wordt dan voor u op maat ontwikkeld en geproduceerd.

Toepassing Scheepvaartverlichting

Of u nou een klein of groot oppervlakte wil verlichten, voor beveiliging, werk of dekverlichting, Led-e-Lux kan u helpen met de juiste verlichting. Onze maritieme verlichting is in verschillende maten en sterkte te verkrijgen en zijn dus voor bijna alle omgevingen toepasbaar.
Naast schepen kan onze verlichting ook gebruikt worden in havens of windmolens. Onze scheepvaartverlichting is vocht bestendig en is geschikt voor alle plekken waar corrosie een probleem is. Wij garanderen kwaliteit en werken aan de hand van uw wensen.

Wat maakt onze led verlichting bijzonder

Al onze maritieme armaturen worden van hoogwaardig aluminium gemaakt. We gebruiken geëxtrudeerde aluminium, daarin zit minder silicium en is daarmee beter bestand tegen corrosie.
Daarnaast hebben we zoutwater bestendige armaturen ontwikkeld. Deze armaturen hebben een 1000 uur zoutsproeitest ondergaan, met uitzonderlijk goed resultaat.
Ook worden onze armaturen op een specifieke manier geanodiseerd en voorzien van een speciale coating. Dit maakt ons uniek.

Schijnwerper maritiem Scheepvaartverlichting
schijnwerper zeewaardig Scheepvaartverlichting

Onze aluminium floodlights zijn niet alleen uniek in de eigenschappen. Onze armaturen zijn daarnaast ook robuust. Ze zijn tot in detail uitgewerkt. Al onze maritieme producten hebben een exclusieve uitstraling en daarnaast gebruiken wij hoge kwaliteit ledverlichting.

Robuuste Maritieme LED Verlichting

Speciale aandacht is gegeven aan de robuustheid van de bevestiging, de corrosie bestendigheid en de waterdichtheid.
Ondertussen worden deze armaturen van de maritieme verlichting al sinds 2013 zonder problemen gebruikt op zeewaardige schepen van Van Oort. Het armatuur weegt minder dan 6 KG. De afwerking is met RVS316ti, de bouten en moeren van A4 kwaliteit en het armatuur is voorzien van speciaal dik glas. De driver zit opgesloten in een aluminium buis. Uiteraard met de laatste LED techniek en geproduceerd in Helmond.

Floodlight maritiem

Het armatuur wordt geleverd als 100W en 140W. Sinds kort hebben we een nieuwe versie van 200W. De leds zijn van Lumileds of Citizen en we gebruiken dan aansluitend de drivers van Philips. Deze drivers hebben een overspanningsbeveiliging en zijn ontworpen voor industriële outdoor toepassingen.