Sfeer, rust en uitstraling in een wachtruimte is belangrijk. Of dit nou in een praktijk, receptie of wachtkamer is licht van essentieel belang om dit te realiseren. Wij Led-e-Lux zijn specialist in het verlichten van deze ruimtes en hebben dus voor iedere wens een passende oplossing.

Mogelijkheden

Een receptiebalie met led verlichting of led panelen met fotoprint, alles is mogelijk bij ons. Onze panelen (Sky-panels) passen zelfs in een bestaand systeem plafond.
Ook kunnen wij een complete ombouw uitvoeren van oude verlichting naar led (led transities). Armaturen vernieuwen en verbeteren behoort tot onze specialisme. Om uw praktijkruimte van een nieuwe look te voorzien zijn er dus een tal van mogelijkheden, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Toepassing

Onze praktijkverlichting is overal toe te passen, zowel in nieuw en bestaande bouw, binnen of buiten alles is mogelijk. Wij ontwikkelen en produceren al onze producten zelf en in eigen beheer. Voor een lichtplan op maat voor uw receptie, wachtkamer of behandelkamer bent u bij ons aan het goede adres.

Wolkenplafond

Een aangename wachtervaring verhoogt klanttevredenheid en efficiëntie!

Een belevingsonderzoek bij een praktijk heeft uitgewezen dat door het plaatsen van een levensecht wolkenplafond door led fotopanelen, de wachtervaring positief beïnvloed wordt. De wachtkamer van deze praktijk bevindt zich op een rumoerige locatie in een gang. Door het plaatsen van een levensecht wolkenplafond/sky-panel hoopte de praktijkhouder de wachtervaring, de klanttevredenheid en efficiëntie te verbeteren. Een patiënt die het wachten als aangenamer ervaart zal tenslotte een behandeling meer ontspannen ondergaan, zo is de gedachte.

Een belevingsonderzoek na plaatsing wijst uit dat maar liefst 91% het plafond beoordeelde als mooi en rustgevend. Het wolkenplafond als praktijkverlichting levert dus een duidelijke bijdrage aan een positieve beleving in de wachtkamer, behandelkamer en zorginstelling en dit resulteert in een ontspannen behandeling.

wolkenplafonds leveren een bewezen positieve bijdragen aan de zogenaamde “healing environments”

praktijkverlichting tandarts verlichting
Foto paneel voor praktijkverlichting
LED Panelen op maat