Nieuws

Pasen Tuinverlichting

Met Pasen is de lente echt aangebroken ! Iedereen is in de weer zowel natuur als mens. Voor de natuur is het nieuw leven voor de mens betekent het nieuwe kansen. Het leven is mooi. Naar buiten toe !

Dus ook de tuin in. De tuin moet om. Onkruid wieden, snoeien, potten, ruimen, aanplanten noem maar op. Alles moet groeien, bloeien en er piekfijn uitzien. Een lust voor het oog. De zon schijnt en alles oogt prachtig. Maar als de zon niet schijnt en het is donker ? Wat dan ? Alles staat er piekfijn bij maar je kunt het niet zien. Wat zonde.

Heeft u weleens gedacht aan tuinverlichting. Waardoor u ’s avonds ook van uw tuin kunt genieten. De schitterende tuin waar u zo hard voor hebt zitten ploeteren. Of waar u veel in heeft geïnvesteerd. Schroom niet en maak het geheel af met duurzame en warme LED verlichting. Bekijk onze website aandachtig. U zult zien dat LED-E-LUX voor elk onderdeel van uw tuin een armatuur heeft. Subtiel, breed, hoog,  alles is mogelijk om het naar uw smaak aan te lichten. In de grond of aan de muur en zelfs hangend is mogelijk. Zorg dat de Paashaas ’s nachts zijn nek niet breekt en laat hem ook genieten !