Nieuws, Uncategorized

Led Kroonluchter van Led-e-Lux genomineerd

LED Kroonluchter

LED Kroonluchter innovatie,

Onlangs is de nieuwe LED kroonluchter voor buiten van Led-e-Lux genomineerd voor de innovatie award prijs op de Tuinidee beurs te Den Bosch.

Oorspronkelijk was de kroonluchter meer decoratief dan functioneel als binnenverlichting, een statussymbool.
Led-e-Lux heeft gemeend om de basisgedachte te handhaven. Onze kroonluchter heeft wel een hedendaagse strakke en tevens originele vormgeving.
Door de toegepaste innovatieve led-techniek wordt dit object als het ware naar buiten getrokken. De weerbestendige LED kroonluchter doet dienst als een extra exclusieve dimensie voor uw tuin.
De dimbare designkroonluchter is eigentijds, zuinig en geeft warm licht (2700K). Uiteraard aan te passen naar smaak en kleur.
De lichthulzen zijn van een weerbestendig acrylaat en het geraamte is van duurzaam materiaal: roestvrijstaal en aluminium. De led-techniek is een afgeleide van de reclameverlichting waar het al jarenlang is beproefd.

Led-e-Lux meent met deze kroonluchter in te spelen in de behoefte van de consument. Om op een innovatieve, efficiënte maar zeker ook sfeervolle wijze de tuin als externe beleving bij de huiskamer te betrekken.